Boka nu

En fyrkamp är ett perfekt sätt att bygga en teamkänsla för ditt företag som en teambuildingaktivitet eller bara uppleva en rolig dag med sina vänner.

Vårt fyrkampspaket passar de flesta typer av evenemang och vi garanterar att ni kommer att ha en riktigt kul dag med era lagkamrater oavsett hur det går! Vi har samarbetspartners som täcker in nästan hela landet – tveka inte att kontakta oss oavsett var du befinner dig.

I vårt paket ingår följande grenar:

Bumperball

En sorts fotboll där deltagarna bär stora plastbubblor på överkroppen vilket ställer till med mycket kul på spelplanen. Du kan läsa mer om bumperball här.
02

Jättesäckhoppning

Alla lagmedlemmar samlas i en jättestor säck och måste hoppa framåt tillsammans. Detta är en väldigt bra gren för teambuilding som bjuder på mycket skratt och en och annan vurpa.
jattesackhoppning1

Dragkamp

Dragkampen är en riktig klassiker för fyrkamp. Här måste alla i laget vara synkade och peppade för att slå ut motståndarna. En riktigt kul och enkel gren som alla kan delta i.
dragkamp1

Prickskjutning mot mål

I denna gren gäller inte bara fysisk styrka eller bollkänsla utan prickskjutningen kräver en stor precision. Här gäller det att koncentrera sig och behålla lugnet för att vinna!
prickskjutning1

Du kan också välja att boka till grillning av hamburgare eller korv för att ladda med energi inför och under de olika grenarna.
grilling-1081675_960_720

Om du bokar via oss kommer vi att förbereda fyrkampen så att ni kan sätta igång direkt när ni anländer. Vi kommer även att ha instruktörer som visar hur grenarna går till och agerar domare på plats.