Boka nu

Om du vill hyra en hoppborg till ditt evenemang eller kalas i Värmland så kan ni kontakta oss direkt via telefon eller mail. Ange önskad tid och plats så återkommer vi med ett förslag på pris och leveransdetaljer. Eller se priser i bokningsformuläret.

En hoppborg kan liva upp vilken fest som helst. Denna attraktion är främst riktad till yngre men kan lika gärna användas av vuxna barn. Vår hoppborg är en vanlig uppblåsbar modell som ger väldigt bra studs och bjuder på mycket glädje till ditt evenemang. Hoppborgen kan användas nästan överallt så länge plats finns. Till exempel kan vi placera hoppborgen i en idrottshall eller på ett öppet fält. Några saker att tänka på är att det alltid är bra att ha en vuxen i närheten när barn ska hoppa i hoppborgen så att ingen skadar sig. Det kan också vara bra att sätta en gräns på hur många som får hoppa i hoppborgen samtidigt för att ytterligare minimera skaderisken. Skor får inte användas i hoppborgen då det kan skada materialet.

Vi hoppas ni och ert evenemangs gäster kommer att ha mycket kul med vår hoppborg. Den brukar alltid vara ett uppskattat inslag oavsett typ av evenemang och deltagare. Nöjer du dig inte med bara en hoppborg till ditt evenemang kan du även boka andra aktiviteter såsom Bumperball och fyrkamp – vi ordnar det mesta i eventväg!

 

11998960_719275561550064_7392453314673692918_n

 

Hoppborgar

Hur drivs hoppborgarna?
Av en fläkt som måste vara igång hela tiden. Det krävs ett vanligt 230V-uttag med minst 10A-säkring. 

Kan man använda hoppborgar inomhus?
Ja. 

Kan jag använda hoppborgen om det regnar?
Ja & nej. Följ medföljande instruktioner vid hyra

Rör hoppborgen sig då barnen hoppar i den?
Ja den kan göra det så säkra upp den bra. 

Får hoppborgarna plats i en bil?
Ja de minsta men vi rekommenderar alltid släp för lättare hantering. Vi kan hyra ut släp.

Måste barn som hoppar i borgen övervakas av någon vuxen?
Ja.

Hur många kan hoppa samtidigt?
Det är en bedömningsfråga och det bästa är om barn i samma åldrar hoppar ihop.