Boka nu

Önskar ni spela in en låt som en aktivitet under möhippan eller svensexan då ska ni titta på vårt erbjudande. Studion där inspelningen sker ligger i Karlstad.

 

Inspelning av en låt:
Det första som händer när ni kommer till studion är att vi tillsammans lyssnar igenom låten. När vi nynnat igenom låten får den blivande superstjärnan sjunga in låten i sin egen takt. Resten av gänget kan antingen var med eller sitta i rummet bredvid. Under inspelningen coachas superstjärnan av vår inspelningstekniker och producent. När superstjärnan är färdig sjunger gruppen tillsammans in körer över refrängerna. När all sång är färdig mixar vår tekniker ihop låten som ni sedan får med er hem. Hela eventet brukar ta ca 1-2 timmar. Det brukar gå att välja bland de flesta kända låtarna, så kom med ett förslag senast 1 vecka i förväg så kollar vi upp det.

Skriv egen text och få den in-sjungen och inspelad:
-Här får du skriva din egna text som vår inspelningstekniker sedan sjunger in över en vald förinspelad bakgrund. Det finns 3 st att välja mellan. För att låten ska bli så bra som möjligt kan det hända att vår tekniker kan ta bort eller lägga till några ord. Det kommer då göras smakfullt, och du får en chans att höra alstret en gång och ge feedback innan du får den färdiga produkten.