Boka nu

karta3-recovered-recovered-recovered2Håller du på att planera din egen eller en väns svensexa/möhippa? Då har du hittat rätt! Vi kan ta hand om en heldag med aktiviteter som till exempel Bumperball och sy ihop paket med limousinefärd till nattklubben. Kontakta oss via telefon eller via formuläret så återkommer vi med ett förslag.

En svensexa/möhippa markerar slutet på en period som ensamstående och bör därför firas på bästa sätt. Inför en svensexa/möhippa är det bra att skapa en bra planering för att det ska bli lyckat. Vi ställer gärna upp med förslag på aktiviteter.

Andra saker som är bra att tänka på när man ska anordna en svensexa/möhippa är att ha den i god tid innan bröllopet då bruden och brudgummen kan ha mycket att göra i form av planering och förberedelser inför bröllopet. Du bör även fundera på vilka du ska inkludera på svensexan/möhippan. Det är bra om alla brudens eller brudgummens närmaste vänner får möjlighet att delta. Detta kan också vara ett bra tillfälle för dig att lära känna brudens/brudgummens vänner du inte redan känner. Något som är roligt att ha i efterhand är bilder och filmer från svensexan/möhippan. Dessa kan sedan visas på bröllopet vilket brukar vara mycket uppskattat.

En aktivitet vi kan rekommendera för både svensexor och möhippor är Bumperball. Bumperball är en sport med fart i som garanterat kommer att skapa god stämning inför eventuella festligheter på kvällen. Om ni är ett större gäng kan vi hjälpa er anordna en fyrkamp. Detta är en superkul aktivitet som även kan fungera som en teambuildingövning.

Nu kan vi också erbjuda Archerytag i samband med Bumperball fotbollen.